lauantaina, maaliskuuta 11, 2023

#Voimankeskitys #yhteistyö on #vaaleissakin #vaaleissa #alkuperäkansalle tärkeää Tampere Pirkanmaa vaalipiirissä tunnetuin #mustan tulevaisuuden vastustaja on ollut yli 33v #SeppoLehto tunnettuus asiassa on kiistaton

Eurovaaliehdokas Lehto Seppo hiihti Suolijärven ympäri 10.3.2023 Suolijärven latu 
https://eurovaaliehdokkaanne.blogspot.com/
#Voimankeskitys #yhteistyö on #vaaleissakin #vaaleissa #alkuperäkansalle tärkeää Tampere Pirkanmaa vaalipiirissä tunnetuin #mustan tulevaisuuden vastustaja on ollut yli 33v #SeppoLehto tunnettuus asiassa on kiistaton ;)? 
Ilmavoimien yleistunnus eurovaaleissa eurovaaliehdokas Seppo Lehdon vaalitunnuksena
https://eurovaaliehdokkaana.blogspot.com


https://eurovaaliehdokas-tampereelta.blogspot.com #Eurovaaliehdokas AKS-arvoin Seppo Lehto voimakkaamman euroopan ja Nato asiamies: Ryssä helvettiin loisimasta alueiltamme!


----------------------
Leopardien tuotanto aloitettava alihankintana eri puolilla EU: ta Saksan lisäksi Suomessa ja Ukrainassa
https://Nato-jasenyys.blogspot.com


---------------------

Valkoinen vaihtoehto Suomelle on aina paras vaihtoehto Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas
-------

Eduskuntavaalit 2027    https://kansanedustajaehdokas-Tampere.blogspot.com = Aluepalautuksia + korkoineen ryöstösaalismaksuista samoin palautukset Jäniskosken voimala-aluetta unohtamatta

Suomelta ryöstetty Jäniskosken voimalaitos (ryssäksi. ГЭС–5 / GES–5) on Paatsjoen Jäniskoskessa oleva vesivoimalaitos. Voimala sijaitsee Suomen Neuvostoliitolle vuonna 1947 myymällä Jäniskosken–Niskakosken alueella. Suomelle kuuluessaan voimala kuului Inarin kuntaan ja nykyisin se kuuluu Murmanskin alueen Petsamon piiriin. Voimalaitos käynnistettiin Petsamon Kolosjoen kaivoksen nikkelintuotantoa varten vuonna 1942. Kaivosoikeudet omistava kanadalais-englantilainen yhtiö aloitti voimalan rakennustyöt 1938, mutta työt jäivät kesken talvisodan vuoksi. Suomalaisten loppuun rakentama voimalaitos tuotti Kolosjoen nikkelikaivoksen sähkösulattamon tarvitseman sähköenergian. Laitos säästyi tuhoilta talvisodassa, mutta saksalaiset tuhosivat laitoksen vetäytyessään Petsamosta Lapin sodan aikana syksyllä 1944. Sotien jälkeen Neuvostoliitto vaati aluetta vuokrattavaksi 1946 ja pakotti Suomen luovutamaan se muka lyhentämällä väitettyjä saksalaissaataviaan Suomesta = Miehittäjän rosvosaalistuksesta oli kyse ei mistään vapaaehtoisesta kaupankäynnistä.

-----------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti